Saláty jsou výbornou a zdravou variantou za každých okolností.
Křupavý salát se Smackerem a rukolou
Další ze skvělých receptů Petry Urbánkové. Křupavý salát pro milovníky rukoly obohacen o bílkoviny ze Smacker protein steaku. Výborná chuť v propojení se zdravou zeleninou je vhodný jako lehká večeře pro teplé letní dny.
Lehký cizrnový salát se Smackerem
Přínášíme Vám vítězný recept Letní soutěže se Smackerem v kategorii o nejlepší salát. Recept připravila paní Renata Králová z Prahy. Salát je vhodný pro vegetariány a je plný cenných bílkovin.
Kombinace, která bude chutnat i těm nejmenším, sytá a přitom plná bílkovin. Široký výběr zeleniny v letních měsících povzbudí Vaši fantazii.
Grilovaný Smacker ananas burger
Netradiční burger spojuje kombinaci zeleniny, ananasu a Smackeru. Sladko kyselá chuť ananasu dodá pokrmu neobyčejný šmrnc a je velmi osvěžující. Tímto receptem zajisté ohromíte své přátele na grilovací párty.
Kdo by odolal letnímu grilování? Nabízíme Vám skvělý recept ze Smacker bílkovinných plátků, zeleniny a dokonce i masa. Rychlý pokrm bude zajisté chutnat.
Žampiony plněné Smackerem s grilovanou zeleninou
Velmi chutný a lehký pokrm pro milovníky hub vhodný na každé letní grilování (lze zapéct také v troubě). Recept od Aničky Pláničkové.
Netradiční salát s vůni indického kari koření, zeleninou a Smackerem nám zaslala Petra Urbánková. Vhodný pro lehký oběd anebo večeři.
Výborný a lehký salát s celerem připravila MUDr. Kunová, výživový poradce. Kalorická hodnota na 1 porci činí zhruba 1416 kJ. Salát obsahuje 21g bílkovin, 15g tuku a 28 g sacharidů na jednu porci.
Přesnídavkový Smacker salát s čočkou
Lehce kořeněný salát výraznější chutí, který lze kombinovat s jinými druhy zeleniny či zelenými saláty. Doba přípravy je zhruba 15 minut. Recept připravil Marek Charvát.
Lehký salát s výjimečnou chutí potěší při každé příležitosti, především jako lehký předkrm. Doba přípravy je pouhých 20 minut. Lze kombinovat s dalším ovocem dle chuti. Recept připravil Marek Charvát.
Zimní salát podle Petry Urbánkové
Zimní salát plný vitaminů (hlavně vitaminu C) a nezbytných bílkovin. Lehký a současně velmi chutný. Lze ho využít jako hlavní jídlo na večeři anebo jako přílohu k hlavnímu jídlu.
Lehké jídlo vás snadno dostane do správné kondice. Kombinace zeleniny a kvalitní bílkoviny je ideální volba pro štíhlou linii. Doporučujeme na oběd anebo na večeři. Dochucujte olivovým anebo citronovým olejem. Podávejte s celozrnným pečivem.