Smacker plátek lze snadno upravit na mnoho různých způsobů a připravit tak kvalitní jídlo pro celou rodinu. Smacker lze smažit, obalovat, grilovat, je výborný do asijské či italské kuchyně, dále jako nízkokalorická alternativa masa v české kuchyni. Je výtečný v kombinaci se zeleninou. Smacker nemá výraznou vůni ani chuť, a proto snadno chytá příchutě ostatních potravin, se kterými je připravován. Smacker Protein Steak klasický s hovězím aroma a Smacker Protein Steak s hlívou ústričnou je vhodný pro studenou, ale hlavně pro teplou kuchyni, která nabízí široké možnosti využití. Naopak Smacker Protein Dessert se hodí hlavně pro studenou kuchyni jako zákusek či k přípravě různých dobrot. Několik zajímavých inspirací najdete v našich receptech. Smacker Štíhlé nudle jsou výbornou alternativou příloh anebo hlavního jídla.
TIP! Stáhněte si online Smacker Kuchařku od Petry Urbánkové
Obchodní zástupce, distributoři, dotazy:
Anna Pláničková
anna.planickova@gmail.com
Tel.: +420731583599