Karel Kýhos mluví o Smacker Protein Steaku
Vážení přátelé,
jsem autorem a duševním otcem proteinového plátku Šmakoun, který je vyroben z vaječného bílku a který možná již znáte.
Proteinový plátek SMACKER, rovněž vyrobený z vaječného bílku, je zpracován novým výrobním postupem. Tento postup umožňuje k vaječnému bílku přidávat vhodné doplňkové látky, například rozpustnou a pevnou vlákninu, nenasycené mastné kyseliny, minerály, některé vitamíny a pro náš organizmus významné antioxidanty. Této výhody hodlá společnost Adler Wellness v budoucnosti plně využít.Připravuje pro Vás několik variant výrobku a to ve slaném i sladkém provedení bez přítomnosti cukru. Ochucení bílku je vždy pouze přírodními látkami, získanými například ze zeleniny, bylin, kvasnic, ovoce a podobně. Plátek je rovněž zabalen ve vakuovaném plastovém obalu a je pasterován. Tím se stává výrobek mikrobiálně bezpečnou potravinou. Z nutričního hlediska je skladba výrobku převážně z bílkovin, které nejsou vaším tělem zpracovány na ukládající se tuk, ale jsou základními stavebními kameny pro tvorbu nových buněk životně důležitých orgánů a svalových tkání.SMACKER je proto vhodný pro redukční dietu a jako doplněk potravy pro sportovce.
Přeji Vám dobrou chuť
Karel Kýhos
Výzkumný ústav potravinářský Praha v.v.i.
Napsali o nás
Co je to SMACKER – Protein Steak?
—————
Chutná jako maso, ale netloustne se po něm
—————
Superpotravina, po které se netloustne
—————
Obchodní zástupce, distributoři, dotazy:
Anna Pláničková
anna.planickova@gmail.com
Tel.: +420731583599