SMACKER Protein Nudle
SMACKER Protein Steak klasický s hovězí příchutí
SMACKER s hlívou ústřičnou
SMACKER protein dessert s meruňkami

Ptejte se, rádi odpovíme na Vaše dotazy

 

Zde odpovíme na Vaše otázky týkající se výrobku Smacker – Protein Steak, ale i zdravého životního stylu. V případě zájmu o spolupráci nás kontaktujte v kontaktním formuláři.

Odpovídají odborníci z oblasti zdravé výživy a odbornice na fitness a zdravý životní styl. 


Diskuzní fórum

Datum: 05.12.2011

Vložil: Juraj

Titulek: Slovensko

Dobry den,
Je možnost kupit Smacker aj na Slovensku? Ak ano tak kde? Ak nie planujete niekedy predaj aj na vychode slovenska??

Odpovědět

—————

Datum: 22.12.2011

Vložil: Anička - šmakoun

Titulek: Re: Slovensko

Dobrý den,
po dohodě s velkoobchodem VEGA PROVITA ( info@provita.cz) , který zásobuje některé prodejny v Bratislavě, si mohou zákazníci objednat celý sortiment Smackera ( protein steak hovězí, hlívový, meruňkový, mexico a štíhlé nudle) v těchto
prodejnách v Bratislavě :

Zelený obchod, Tomášikova 46, Bratislava (budova Farmárskej tržnice Freshmarket, stará IKEA)
číslo priamo do predajne 0904 772 773
www.zelenyobchod.sk

Moje BIO - Panonská ( Tesco) 00421 905 247 638

Botanicus - podchod Astoria, Hodžovo nám.1 00421 949 203 299

Odpovědět

—————

Datum: 13.11.2011

Vložil: Jakub Pavelka

Titulek: zdroj vajec

Dobrý den,
rád bych se zeptal, za jakých vajec jsou bílky používané pro výrobu vašich produktů - zda jde o vejce aspoň z chovu na podestýlce (nebo ideálně z volného výběhu), nebo vejce nosnic v klecích.

Odpovědět

—————

Datum: 04.12.2011

Vložil: šmakoun

Titulek: Re: zdroj vajec

Dobrý den pane Pavelko , děkujeme Vám za tuto otázku , i když na ní není úplně jednoznačná odpověď. Nakupujeme totiž již hotový vaječný bílek a to od několika zpracovatelů - tedy nikoli přímo od producentů vajec. Nelze pak dohledat původ vajec. Nemůžeme tedy vaječný bílek - a následné výrobky - deklarovat jako bio produkty. Do budoucna i tato varianta je naším cílem , otázkou bude jednak dostatečný zdroj bio-bílku, další zpracování bio-žloutku a samozřejmě finální cena. V současné době je naší prioritou uvést na trh řadu obvyklých a běžných potravin, které po přidání šmakouna dosáhnou lepších výživových a energetických hodnot. Tyto výrobky nejprve musí chutnat a pak být i .... racionálnější. A že je toto možné ukazují již vyráběné masné výrobky - opravdu masové párky a sekaná se šmakounem , před dokončením je výroba pečiva se šmakounem (bábovky, muffiny) a pracujeme i na dalších výrobcích. Přejem Vám mnoho úspěchů ... se šmakounem !

Odpovědět

—————

Datum: 21.01.2012

Vložil: Jakub Pavelka

Titulek: Re: Re: zdroj vajec

Dobrý den,
bio verze by mě samozřejmě těšila, ale jak vyplývá i z mé původní otázky, neházím všechny nebio způsoby chovu do jednoho pytle (ony jsou mezi nimi opravdu velké rozdíly). S vejci od slepic z volného výběhu nemám problém, s těmi z podestýlky se v nouzi smířím, ale těm od slepic v klecích bych se rád vyhnul. Nechápu, co vám brání tutéž otázku položit svým dodavatelům bílku, kteří se zase mohou zeptat svých dodavatelů vajec. Jediné, co mě napadá je, že jste si vědomi, nebo tušíte, že používáte vejce z klecových slepičích mučíren (bohužel pokud se nezajímáte o původ bílku, je to víc než pravděpodobné) a nechce se vám to přiznat. Tak to se holt bez vašich výrobků obejdu, raději si uvařím celá vejce, u kterých budu znát původ, ona mě ta trocha žloutku nezabije.

Odpovědět

—————

Datum: 09.11.2011

Vložil: Jarka Slobonikova

Titulek: mrazene

Chcem sa spytat na moznu alternativu ulozenia stihlych nudli do mraznicky a ich opatovne vybratie a konzumacia. Dakujem

Odpovědět

—————

Datum: 14.11.2011

Vložil: Igor

Titulek: Re: mrazene

do mraznicky bych je radeji nedaval, nekdy se pri tom bilkovina "roztrha"a pak je struktura jina nez ma byt .... nic spatneho se nestane, ale uz to nebude to prave .... proto radeji do chladnicky kde vydrzi nekolik tydnu ...

Odpovědět

—————

Datum: 20.09.2011

Vložil: Ing. Jana Lukešová

Titulek: sukralóza

Dobrý den,
v Smacker - protein dessertu meruňkovém, uvádíte, že je doslazen sukralózou, Můžete mi, prosím vysvětlit, co je to za sladidlo a zda je mohou jíst i děti?

Odpovědět

—————

Datum: 20.09.2011

Vložil: MUDr. Václava Kunová

Titulek: Re: sukralóza

Sladidlo nové generace sukralóza se u nás prodává pod názvem Cukren (ve světe Splenda). Název Cukren byl odvozen z výchozí suroviny – sladidlo se získává ze sacharózy neboli řepného cukru. Jeho energetická hodnota je zcela zanedbatelná, přitom chuť je klasickému cukru velmi blízká (v podstatě k nerozeznání). Odborníci hodnotí velice pozitivně výsledky studií ohledně bezpečnosti používání tohoto typu sladidla a zatím není známo, že by pro některé skupiny lidí představoval jakékoli riziko (lze použít i u diabetiků). Je vhodně i pro děti a ženy v těhotenství.

Sladidlo sukralóza je narozdíl od aspartamu termostabilní, což znamená, že se působením vysokých teplot jeho chuť nemění (lze tedy použít na pečení, vaření, zavařování). Nejlepší použití sypkého cukrenu je do tvarohu nebo ricotty (společně se sypkým kakaem lze vytvořit nízkotučnou verzi tiramisu).

Složení:
Cukr, maltodextrin, sukralóza.

MUDr. Václava Kunová, www.dietninakup.cz

Odpovědět

—————

Datum: 11.01.2012

Vložil: KC

Titulek: Re: sukralóza

https://www.agronavigator.cz/az/vis.aspx?id=92137

Odpovědět

—————