SMACKER Protein Nudle
SMACKER Protein Steak klasický s hovězí příchutí
SMACKER s hlívou ústřičnou
SMACKER protein dessert s meruňkami

17.04.2011 22:32

Velikonoční nádivka se Smackerem II.

Ingredience:

(pro 6 porcí)

  • 160 g rohlíků (4 kusy)
  • 200 ml mléka
  • 4 vejce – zvlášť bílky a žloutky
  • 100 g smackera základního nastrouhaného nahrubo
  • 200 g kladenské pečeně vcelku nakrájené na drobné kostky
  • 100 g mrkve nastrouhané nahrubo
  • 70 g cibulové natě (z 1 svazku jarní cibulky)
  • 50 g baby špenátu
  • 15 g bazalky
  • 150 g bílého jogurtu
  • 2 stroužky česneku
  • 20 g másla
  • ½ prášku do pečiva
  • 1/ 4 lžičky muškátového květu

Rohlíky nakrájejte na kostičky a pokropte mlékem. Přidejte kladenskou pečeni, smackera, mrkev, pokrájenou cibulovou nať a nahrubo nasekaný špenát a bazalku. Posypejte práškem do pečiva.  V misce ušlehejte žloutky s česnekem, muškátovým květem a jogurtem. Promíchejte s rohlíkovou hmotou. Nakonec lehce vmíchejte ušlehané bílky. Do pekáčku o velikosti 25 x 35 cm dejte pečící papír a na něj rozprostřete směs. Uhlaďte a navrch dejte vločky másla. Pečte v troubě předehřáté na 180 stupňů po dobu 40 minut.

 

Za recept děkujeme MUDr. Kunové, www.rozumnehubnuti.cz

 

—————

Zpět




Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode