SMACKER Protein Nudle
SMACKER Protein Steak klasický s hovězí příchutí
SMACKER s hlívou ústřičnou
SMACKER protein dessert s meruňkami

25.10.2010 22:33

SMACKER (šmakoun) Protein Steak klasický s hovězí příchutí

 

Tato velmi hodnotná a nízkokalorická potravina je získávána z vaječných bílků. Bílkovinný plátek s přírodním hovězím aromatem lze využít jako alternativu masa a je určen především k vaření a přípravě teplých jídel. Hodí se ale i pro studenou kuchyni např. do salátů, sendvičů, obložených chlebíčků. Smacker je možné upravit na mnoho různých způsobů a připravit tak kvalitní jídlo pro celou rodinu. Nemá výraznou vůni ani chuť a proto snadno získá příchutě ostatních potravin, se kterými je připravován. Jeho konzumace alespoň jednou týdně doplní organizmu nezbytné bílkoviny.

 

Cena (doporučená): 39 Kč / 200 g (2 porce)

Kalorická hodnota: 66 kcal (282 kJ) na 100 g

 

Unikátní patentovaná technologie vyvinutá v ČR umožňuje zpracování bílků do takové formy, aby chuťově i vůní připomínala maso, přičemž si stále uchovává veškeré kvalitativní přednosti. Nelze opomenout fakt, že při výrobě Smacker plátku nejsou použity umělé konzervační látky či stabilizátory. Smacker je potravina prakticky bez tuků, sacharidů, cholesterolu, a je tedy ideální volbou pro všechny, kteří drží redukční diety. Vyhledává ho stále více lidí z řad sportovců, obézní lidé, ale i osoby s rizikem kardiovaskulárních onemocnění, diabetici (vyjma těch, kteří trpí problémy s ledvinami). Neobsahuje lepek, je proto vhodný pro bezlepkovou dietu.

 

Možnosti přípravy

Příprava Smacker plátku je velmi snadná a můžete ho upravit na mnoho chutných způsobů, např. jako obalovaný či „falšovaný“ Smacker hamburger v celozrnném pečivu. Smacker lze dále smažit, obalovat, grilovat, je výborný do asijské či italské kuchyně, dále jako nízkokalorická alternativa masa v české kuchyni. Je výtečný v kombinaci se zeleninou. Smacker nemá výraznou vůni ani chuť, a proto snadno chytá příchutě ostatních potravin, se kterými je připravován.

 

Praktické informace

Využití bílkovinného plátku Smacker je samozřejmě mnohem širší. Doporučujeme ho naprosto všem, kteří chtějí udělat pro své zdraví více. Smacker je pro organismus velmi přirozená potravina, která neobsahuje konzervační látky, a je navíc výborným zdrojem bílkovin, avšak bez tuku. Konzumace Smacker plátku alespoň jednou týdně dodá tělu nezbytné bílkoviny a nahradí jinak kalorickou stravu. Součástí balení je i několik receptů, podle kterých Smacker snadno upravíte.

 

Nutriční hodnoty ve 100g:

energetická hodnota 282 kJ (66 kcal), 14 g bílkovin, 0,2 g tuků, 2,6 g sacharidů (0 g cukrů)

 

—————

Zpět