Sezchuan SMACKER protein steak
1 plátek Smacker Protein Steaku (100 g)
1 střední cibule 3 stroužky česneku
2 lžíce olivového oleje
1/2 lžičky sladké mleté papriky
1/2 lžičky sušeného zázvoru
1 lžička cukru
1 lžička sojové omáčky
snítky čerstvé pažitky
Na rozpáleném oleji zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka, pak přidáme česnek nakrájený na tenké plátky a smažíme, až vše zesklovatí (česnek nesmí zhnědnout). Vyjmeme a dáme do připravené misky. Na pánev s rozpáleným olejem vložíme SMACKER protein steak, který jsme si předem nakrájeli na plátky silné asi 2-3 mm. Plátky propečeme a přidáme orestovanou cibuli s česnekem. Přidáme lžičku sojové omáčky, mletou papriku, cukr a sušený zázvor. Necháme opět prohřát. Podáváme nejlépe s dušenou divokou rýží, kterou ozdobíme snítky pažitky.
—————