SMACKER Protein Nudle
SMACKER Protein Steak klasický s hovězí příchutí
SMACKER s hlívou ústřičnou
SMACKER protein dessert s meruňkami

27.10.2010 10:50

SMACKER (šmakoun) Protein Steak s hlívou ústřičnou

 

Novinkou na trhu je Smacker (šmakoun) Protein Steak s hlívou ústřičnou. Hlíva je přidávána v malých kouscích, což zajišťuje výraznější chuť. Ti, kteří patří mezi milovníky hub a chtějí také zdravě jíst, hubnout anebo si váhu udržet, budou tímto výrobkem skutečně nadšeni. Plátek je možné konzumovat jen tak pro jeho skutečně výbornou chuť a nebo ho upravovat různými způsoby. Hodí se pro teplou i studenou kuchyni - možností je opravdu bezpočet. Hlíva ústřičná je oblíbená nejen pro svoji chuť, ale také i pro příznivé účinky na naše zdraví, obzvláště imunitu.

Podobně jako u klasického Proteinového Steaku je základem této potraviny vaječný bílek. Smacker Protein Steak s hlívou ústřičnou je určen pro teplou i studenou kuchyni.

Kalorická hodnota: 75 kcal (315 kJ) na 100 g

 

Co by jste měli vědět o hlívě ústřičné

Léčivým účinkům vděčí hlíva ústřičná látkám – tzv. beta – 1,3 – D glukanům, které mají schopnost aktivovat buňky zajišťující vlastní přirozenou imunitu organizmu. Dále hlíva obsahuje celé spektrum vitamínů, proteinů, sterolů, některé mastné kyseliny a stopové prvky – bór, chrom, měď, železo, selen a zinek. Mimo těchto cenných látek obsahuje hlíva ústřičná také vlákninu, díky které se z těla uvolňují usazené škodlivé reziduální látky.

Komu může pomoci:

Zcela jistě kardiakům, protože příznivě ovlivňuje krevní tlak a pomáhá upravovat hladinu cholesterolu v krvi. Diabetikům pomáhá snižovat hladinu cukru v krvi. Alergikům a astmatikům. Všem, kdo trpí různými záněty, kloubovými a kožními onemocněními. Pouze náhodou až z léků, které se již ve světě objevují, bylo zjištěno, že hlíva odstraňuje i bradavice virového původu a léčí ekzémy. Napomáhá zlepšovat metabolizmus a regenerovat vnitřní orgány. Jestli pociťujete příznaky stárnutí, i vy vyzkoušejte hlívu, protože právě zvýšenou regenerací buněk ve své podstatě zpomaluje stárnutí.

 

—————

Zpět