SMACKER Protein Nudle
SMACKER Protein Steak klasický s hovězí příchutí
SMACKER s hlívou ústřičnou
SMACKER protein dessert s meruňkami

03.10.2011 18:27

Plněný lilek se SMACKER Protein Steakem

 

Ingredience:

  • 400g rybího filé
  • 200g SMACKER Protein Steak s hlívou ústřičnou
  • 5 kuliček nového koření, 5 kuliček pepře, sůl, kousek pórku, ½ červené papriky
  • 1 vejce
  • 1 balení krabích tyčinek 
  • ½ citrónu
  • 2 bobkové listy
  • 1 velký lilek nebo cuketa 
  • 3 bílky

Pracovní postup: 

Rybí file umyjeme a dáme vařit spolu s krabími tyčinkami, bobkovým listem, novým kořením, celým pepřem a trochu soli do vody a se šťávou z 1/2 citrónu asi na 15 min. Lilek nebo cuketu rozkrojíme na 2 půlky a vydlabeme dužninu, kterou společné s pórkem nakrájíme na malé kousky, papriku na drobné kostičky. Zeleninu orestujeme na pánvi, podlijeme trochou vody a ochutíme solí a pepřem. Necháme lehce vychladnout. Uvařenou rybu s krabími prsty slijeme. Rybu rozmačkáme vidličkou a krabí prsty nakrájíme na drobno. Přidáme zeleninu, vejce a nastrouhaného nebo na menší kostičky nakrájeného SMACKER Protein Steak s hlívou ústřičnou. Všechny suroviny promícháme. Do vydlabaného lilku pak dáváme směs a v zapékací míse a pečeme na 175C asi tak 10 min. Z bílků si našleháme sníh, přidáme do vrchní směsi, kterou ještě zapečeme asi tak 10 min. než bude sníh hotov.

Za recept děkujeme paní Janě Růžičkové.

—————

Zpět




Vytvořte si webové stránky zdarma! Webnode