27.10.2010 10:34
Holandské řízečky
1 plátek SMACKER Protein Steaku (100g)
1 vejce
1 pórek
1/2 lžičky kari
1 lžička škrobu
1 lžička soli
1/2 lžičky mleté sladké papriky
1/2 lžičky chilli
2 lžíce olivového oleje
1/2 lžičky moučkového cukru
kečup
Protein Steak nakrájíme na tenké nudličky, přidáme rozšlehané vejce, jednu lžičku škrobu, půl lžičky cukru a olej. Přidáme pórek nakrájený na kolečka a okořeníme. Vše důkladně promícháme a dáme ne zhruba 24 hodin uležet do chladu (do lednice). Na pánvi s rozpáleným olejem děláme naběračkou malé řízečky, které osmažíme po obou stranách do zlatova.
Podáváme s vařenými brambory a hotové posypeme zbylým nakrájeným pórkem.
—————