SMACKER Protein Nudle
SMACKER Protein Steak klasický s hovězí příchutí
SMACKER s hlívou ústřičnou
SMACKER protein dessert s meruňkami

16.02.2011 23:20

Bábovka se Smackerem a jablky (15-18 kousků)

Ingredience:

  • 200 g polohrubé mouky
  • 100 g Smacker – klasický plátek (jemně nastrouhat)
  • 50 g třtinového cukru
  • 2 vejce
  • 150 ml acidofilního mléka
  • 1 prášek do pečiva
  • 3 menší jablka (nahrubo nastrouhat)

Postup:

Vymažeme a vysypeme formu. Mouku smícháme s práškem, cukrem a nastrouhaným Smackerem, přidáme acid. mléko, vejce a promícháme. Nakonec přimícháme nastrouhaná jablka. Pečeme cca 45 min při teplotě 150 – 170 stupňů.

Tip: Můžeme přimíchat trošku skořice nebo vanilky

 

 

—————

Zpět