SMACKER Protein Nudle
SMACKER Protein Steak klasický s hovězí příchutí
SMACKER s hlívou ústřičnou
SMACKER protein dessert s meruňkami

Diskuzní fórum

Datum: 19.01.2012

Vložil: šmakoun

Titulek: Re: Prolhané štíhlé nudle

Vážená a milá paní Kamilo - děkujeme za Váš příspěvek, i když nás příliš nepotěšil a velice nás mrzí, že Vás zklamal nejen náš výrobek, ale vůbec celý systém (cena, distribuce, informace, reklama ...). Věřte, že Vaši zkušenost nebereme na lehkou váhu. Nicméně dovolte několik poznámek :
nejprve k prodejně - protože řada především žen se ptá, kde výrobky koupit a naše výrobky dodávají do prodejen
velkoobchody, požádali jsme je o seznam prodejen, kam tyto výrobky dodávají. Takže podkladem
pro info o prodejně Brněnky je od VO Kalma. Uznávám, že tato info nemusí být aktuální ..... Pokud má
prodejna 1 výrobek, může mít všechny - jsou v nabídce příslušného VO.
Chci zdůraznit, že nikdy bychom si nedovolili uvádět jakoukoli prodejnu jen o své vůli , to se musí vymstíti !
Cena - ano, výrobky se šmakounem jsou dražší, ale musí splňovat to, co od nich očekáváte, jinak i 10 Kč jsou vyhozené
peníze.
Chuť, recept - musím říci, že mě Vaše negativní zkušenost nedala dospat a jal jsem se Váš recept vyzkoušet. Beru 2 středně velká rajčata, větší stroužek česneku, lžičku zeleného pesta, podlévám vínem a provařuji. Ochutnám - chuť se zdá mdlá, přidám půl lžičky pesta, uvidíme... Beru zatím štíhlé nudle a proti námi doporučovaným zásadám (štíhlé nudle se NEVAŘÍ, jen prohřívají) dávám na 5 min do osolené vařící vody na mírný plamen. Konzistence se příliš nezměnila (?), zcedím přidávám provařenou směs a ..... křičím s Vámi !!!! Jídlo je nevýrazné, mdlé. Co s tím ? Ha .. nacházím skleničku OTMA Milánská omáčka. Šup 2 lžíce prohřát do mikrovlnky a přidávám ke směsi. Chuť se podstatně vylepšila a bez potíží jsem dokončil konzumaci. Prosím milé čtenářky o vlastní posouzení mého kuchařského umění. Chci rovněž odkázat na kuchařku Petry Urbánkové, kterou také naleznete na těchto stránkách a kde je několik receptů - vyzkoušených a dobrých - na přípravu štíhlých nudlí - např. se špenátovým pestem.
Milá Kamilo, věnuji se šmakounu již od roku 2005 a vždy se setkávám i s negativnímu reakcemi a zkušenostmi.
Zkrátka ne vše každému chutná. Na druhou stranu - již několikrát jsme na různých akcích (např. STOB obezitě) připravovali občerstvení ze štíhlých nudlí - i právě ve spojení s omáčkou OTMA a reakce byly vesměs pozitivní...
Věřím, že si oblíbíte i jiné výrobky se šmakounem .... Přeji hezký den !





Zpět na diskuzi